دستگاه میکرودرم برای چیست؟

میکرودرم چیست؟

در روش میکرودرم ابریژن، از یک فرآیند ساینده با دقت فراوان استفاده می‌شود تا به آرامی لایه بالایی پوست از بین برود و به این ترتیب رنگ و بافت پوست شما بهبود یابد. افراد، درم ابریژن را به دلایل مختلفی انتخاب می‌کنند؛ اما به طور کلی برای بهبود ظاهر پوست، مقابله با آسیب‌های خورشید، پیری پوست، از بین بردن جای زخم آکنه و بسیاری از دیگر مشکلات پوستی استفاده می‌شود. برای آشنایی با کاربردهای موثر دستگاه میکرودرم ابریژن، توصیه می‌کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید.

میکرودرم ابریژن چیست؟

برای آشنایی بیشتر با دستگاه میکرودرم و کاربردهای آن، ابتدا باید ببینیم این روش درمانی چیست؟ میکرودرم ابریژن نوعی درمان تخصصی پوست است. در این روش از یک اپلیکاتور تخصصی برای خراش دادن لایه بالایی پوست استفاده می‌شود. یکی دیگر از روش‌های میکرودرم ابریژن استفاده از اسپری حاوی اکسید آلومینیوم یا بی کربنات سدیم برای انجام همین کار است. روش میکرودرم کاملا ایمن بوده و برای انواع رنگ پوست مناسب است.

میکرودرم ابریژن تهاجمی نیست، اما در طی این فرایند درمانی، از مهارت‌ها و ابزارهای تخصصی ویژه‌ای استفاده می‌شود. به این ترتیب، شما باید آن را توسط یک متخصص واجد شرایط انجام دهید. برای میکرودرم ابریژن معمولاً در حالت خوابیده یا دراز کشیده قرار می‌گیرید و تکنسین با استفاده از ابزار انتخابی در ناحیه مورد نظر کار خود را انجام می‌دهد. معمولاً درمان با استفاده از یک مرطوب‌کننده، تسکین‌دهنده و ضد آفتاب به پایان می‌رسد. اغلب اوقات، افرادی که به دنبال فراگیری میکرودرم ابریژن هستند، دوره جامع آموزش تزریق فیلر را نیز می‌گذرانند؛ چرا که فیلر در کنار میکرودرم از جمله خدمات پرمتقاضی است.

میکرودرم ابریژن چیست؟

میکرودرم ابریژن چه کار می‌کند؟

از آن‌جایی که میکرودرم ابریژن با از بین بردن موثر لایه فوقانی پوست، جایی که بسیاری از مشکلات پوستی مشهود است عمل می‌کند، بیشتر برای کسانی که خواهان درمان برای موارد زیر هستند، استفاده می‌شود:

  • کاهش خطوط ریز و چین و چروک
  • کاهش لکه‌های ناشی از سن و هایپرپیگمانتاسیون
  • از بین بردن جوش‌های سرسیاه و منافذ باز
  • مقابله با آکنه و هرگونه اسکار مرتبط
  • کاهش ظاهر ترک‌های پوستی
  • خلاص شدن از شر بافت و رنگ ناهموار پوست
  • ملاسما (لکه‌های تغییر رنگ)
  • مقابله با آسیب‌های پوستی ناشی از نور خورشید

از آنجایی که میکرودرم در کاهش چین و چروک‌های پوستی موثر است، شما می‌توانید علاوه بر آموزش درم ابریژن در دوره آموزش تزریق بوتاکس نیز شرکت کنید تا به مهارت بالایی در زمینه جوانسازی پوست دست پیدا کنید.

مزایای روش میکرودرم ابریژن چیست؟

با درک این‌که میکرودرم ابریژن چیست و چه کاربردی دارد، خوب است که مزایای آن را نیز بدانید. پس از انجام میکرودرم ابریژن، پوست شما صاف و نرم می‌شود و باید معمولا تنوع رنگدانه کمتری دارد. میکرودرم ابریژن همچنین می‌تواند تولید کلاژن را تحریک کرده و به خاصیت ارتجاعی و کاهش چین و چروک پوست کمک کند. با شرکت در دوره‌های آموزش لیزرهای جوانسازی و درمانی در کنار مهارت میکرودرم ابریژن می‌توانید طراوت و شادابی را به پوست مراجعین خود بازگردانید.

پس از انجام میکرودرم ابریژن، جای زخم خفیف مانند آکنه یا علائم کشیدگی و ترک‌های پوستی، باید کمتر آشکار باشد. طی این فرایند سلول‌های مرده پوست برداشته می‌شوند و پوست شما به سادگی تمیزتر از همیشه احساس می‌شود. گردش خون در پوست شما بهبود می‌یابد و تمام مواد مغذی و اکسیژن لازم جهت جوانسازی پوست در اختیار آن قرار می‌گیرد.

آیا دستگاه میکرودرم ابریژن ایمن است؟

آیا دستگاه میکرودرم ابریژن ایمن است؟

یکی از مهم‌ترین مزایای میکرودرم ابریژن این است که یک روش ایمن است؛ به‌خصوص زمانی‌که توسط یک تکنسین ماهر انجام شود. در واقع میکرودرم به اندازه روش‌هایی مانند لایه‌برداری شیمیایی یا برخی لیزرهای درمانی خشن یا خطرناک نبوده، زمان بهبودی خیلی طولانی نیست و معمولا فقط چند ساعت طول می‌کشد. علاوه بر میکرودرم ابریژن، روش‌های زیبایی دیگری نیز وجود دارند که اصلا تهاجمی و خشن نیستند.

برای شرکت در دوره‌های آموزش لاغری غیر تهاجمی فقط کافی است با آموزشگاه مای اسکین ارتباط برقرار کنید. روش‌های اصولی کاهش وزن بدون نیاز به عمل جراحی و گذراندن دوره نقاهت طولانی، به طور کامل و جامع به شما آموزش داده می‌شود.

عوارض جانبی میکرودرم ابریژن چیست؟

میکرودرم ابریژن بی‌خطر است و بسیاری از عوارض جانبی آن یا بسیار کوتاه هستند، یا وقتی توسط تکنسین ماهری که نوع پوست شما را به دقت ارزیابی کرده انجام شود، دیده نمی‌شود. شایع‌ترین عوارض جانبی فقط کمی قرمزی و حساسیت بلافاصله پس از درمان است. اکثریت قریب به اتفاق افراد متوجه می‌شوند که این عارضه در عرض یک تا دو ساعت کاهش می‌یابد. گاهی‌اوقات ممکن است مقداری کبودی در فرآیند مکش ایجاد شود، اما تکنسین باید مراقب باشد تا از این امر جلوگیری کند.

کسانی که دارای پوست حساس یا آکنه بسیار شدید هستند، ممکن است نیاز به مراقبت‌های ویژه داشته باشند تا از تحریک جلوگیری کنند. اگر به بیماری پوستی مانند اگزما، روزاسه، پسوریازیس یا تبخال مبتلا هستید، میکرودرم ابریژن توصیه نمی‌شود. اگر در حال حاضر دچار آفتاب سوختگی یا هر زخم باز دیگری شده‌اید، نباید میکرودرم ابریژن انجام دهید.

مراقبت‌های بعد از میکرودرم

مراقبت‌های بعد از میکرودرم ابریژن چیست؟

ساده‌ترین راه برای جلوگیری یا به حداقل رساندن عوارض جانبی میکرودرم ابریژن این است که پوست خود را با مرطوب کننده‌های ملایم مرطوب نگه دارید و طی چند هفته اول پس از درمان از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. سعی کنید حداقل 24 ساعت بعد از میکرودرم ابریژن از کرم‌های موضعی آکنه استفاده نکنید.

در واقع راهکارهای مراقبت از پوست بعد از میکرودرم بسیار تخصصی و نیازمند گذراندن دوره‌های مخصوص است. برای مثال با شرکت در دوره آموزش مراقبت پوست آموزشگاه مای اسکین می‌توانید به جدیدترین و کاربردی‌ترین اصول و روش‌های مراقبت از پوست مسلط شوید و به همین ترتیب آینده شغلی بسیار خوبی را برای خود رقم بزنید.

چند وقت یک‌بار باید میکرودرم ابریژن را انجام داد؟

این‌که باید چند بار میکرودرم ابریژن را انجام دهید، معمولاً با توجه به نوع و نیاز پوست شما تعیین می‌شود. به طور معمول، تکنسین‌ها تعدادی از جلسات اولیه را برنامه‌ریزی می‌کنند و به دنبال آن ترمیم و نگهداری با فواصل وسیع‌تر انجام می‌شود. تعدد جلسات می‌تواند از جلسات هفتگی تا ماهانه متفاوت باشد.

آموزش انواع روش‌های درمان پوست با دستگاه میکرودرم در آموزشگاه مای اسکین

در حال حاضر، روش‌های مراقبت و درمان پوست روز به روز در حال گسترش و به‌روزرسانی است. روش میکرودرم ابریژن نیز یکی از روش‌های نوین درمان پوست است که کم تهاجمی بوده و مزایای فراوانی را به همراه دارد. در این مطلب به بررسی کاربردها و فواید دستگاه میکرودرم پرداختیم. اگر شما هم قصد فراگیری روش‌های درمان پوست با استفاده از دستگاه میکرودرم ابریژن را دارید، آکادمی مای اسکین را به یاد داشته باشید. اگر سوالی در این باره دارید، در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهیم بود.

اشتراک‌گذاری

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

نظرانت کاربران

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا