آنزیم تراپی پوست چیست؟

آشنایی با آنزیم تراپی پوست و فواید آن

برای انتخاب بهترین راه‌حل درمانی برای رفع مشکلات پوستی باید با انواع روش‌های جوانسازی پوست، فواید و عوارض آن‌‌ها آشنا باشید. آنزیم تراپی پوست یکی از روش‌های غیرتهاجمی و جزو گروه درمان‌های لایه‌بردار برای رفع مشکلات پوستی است. در این روش درمانی لایه‌برداری به‌صورت طبیعی و ملایم صورت می‌گیرد و نتایج مطلوب و ماندگاری برای روشن و یکدست شدن پوست دارد. در این مقاله تصمیم داریم به این سوال پاسخ دهیم که «آنزیم تراپی پوست چیست». همچنین اگر می‌خواهید با نحوه عملکرد این روش درمانی برای جوانسازی پوست و موادی که در روش آنزیم تراپی پوست استفاده می‌شود، آشنا شوید این مقاله برای شما نوشته شده است.

معرفی روش درمانی آنزیم تراپی برای حل مشکلات پوستی

آنزیم تراپی یک روش درمانی برای پوست‌های آسیب‌دیده است که برای رفع مشکلات پوستی از عمل لایه‌برداری استفاده می‌کند. در این روش از آنزیم‌های خاصی برای لایه‌برداری پوست و بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده استفاده می‌شود. آنزیم تراپی با حذف سلول‌های مرده پوست، تحریک تولید کلاژن و بهبود گردش خون کمک می‌کند که پوستی سالم‌تر و جوان‌تر داشته باشید. همچنین می‌توان نوع آنزیم‌ها را با‌توجه‌به تایپ پوستی و نوع مشکل با دریافت بهترین نتیجه طراحی کرد.

آنزیم تراپی پوست چیست

لیزر موهای زائد نیز یکی از مواردی است که کمک می‌کند پوستی صاف و یکدست داشته باشید. برای اطلاع از هزینه ليزر كردن موهاي زائد باید با پزشک متخصص در کلینیک‌های زیبایی پوست و مو مشورت کنید. پزشک بعد از بررسی شرایط شما و ناحیه‌های موردنظر، هزینه لیزر را به شما اعلام خواهد کرد.

مراحل درمان مشکلات پوستی در یک جلسه آنزیم تراپی

آنزیم‌هایی که در روش درمانی آنزیم تراپی استفاده می‌شوند، سلول‌های مرده پوست را می‌شکنند و منجر‌به پاکسازی و جوان‌سازی پوست می‌شوند. این موارد به روشن‌تر شدن و صاف‌تر شدن پوست کمک می‌کنند. یک جلسه آنزیم تراپی معمولا شامل مراحل زیر است:

  • پاک‌سازی پوست: ابتدا پوست به‌طور کامل پاک‌سازی می‌شود. در این مرحله هرگونه آلودگی یا آرایش که روی پوست وجود دارد از بین میرود.
  • لایه‌برداری: در این مرحله اغلب از یک محصول لایه‌بردار ملایم برای آماده‌سازی پوست استفاده می‌شود.
  • اعمال ماسک آنزیمی: سپس ماسک آنزیمی روی پوست صورت قرار می‌گیرد. این ماسک حاوی آنزیم‌های فعال است که به نوسازی سلولی کمک می‌کنند.
  • زمان نفوذ و عملکرد: ماسک برای مدت زمان معینی روی پوست می‌ماند تا آنزیم‌ها زمان کافی برای عملکرد مناسب را داشته باشند.
  • شست‌و‌شو و تمیز کردن: پس از پایان زمان لازم برای عملکرد آنزیم‌ها، ماسک از روی پوست شسته می‌شود.
  • مرطوب‌سازی و محافظت: در مرحله آخر نیز پوست با استفاده از مرطوب‌کننده‌ها و محصولات محافظتی مناسب تغذیه و محافظت می‌شود.

به کمک این روند که در یک جلسه آنزیم تراپی طی می‌شود، سلول‌های مرده با عمل لایه‌برداری از روی پوست برداشته می‌شوند و در نهایت پوستی شفاف و شاداب خواهید داشت. توجه داشته باشید که تکنسین‌های برای اینکه این مراحل را به‌طور دقیق و موثر طی کنند باید در دوره‌های آموزشی شرکت کنند. با شرکت در دوره‌های آموزشی آکادمی‌ پوست و مو مای اسکین می‌توانید مدارک مختلفی مانند مدرک لیزر موهای زائد را دریافت کنید.

انزیم تراپی صورت

چگونگی عملکرد آنزیم‌ها بر پوست و تاثیرات آن‌ها در سطح سلولی

لایه‌برداری آنزیمی یک درمان پوستی غیر‌ساینده برای زیباجویانی است که به دنبال جوانسازی پوست هستند و در عین حال به پوستی حساس نسبت به لایه‌بردارهای شیمیایی دارند. لایه‌برداری در روش آنزیم تراپی با‌توجه‌به اینکه از آنزیم‌های میوه‌ای و طبیعی به دست می‌آید، برای شادابی و بهبود ظاهر کلیه تایپ‌های پوستی مناسب است.

لایه‌بردارهای آنزیمی پاک کننده و عمیق قادر هستند بسیاری از مشکلات پوستی مانند آکنه، روزاسه و رنگدانه‌های پوستی را درمان کند. همچنین با تسریع چرخش سلول بر اثر لایه‌برداری لایه‌های بالایی سلول‌های مرده پوست، ظاهر چین‌وچروک‌ها و خطوط ریز دور چشم و دهان نیز بهبود می‌یابد. اگر به دنبال یک روش کاملا غیرتهاجمی و بدون درد برای لیفتینگ صورت و درمان چین‌و‌چروک‌های پوستی هستید با مراجعه به بهترین مرکز هایفوتراپی در تهران می‌توانید از خدمات هایفوتراپی بهره‌مند شوید.

آشنایی با انواع مواد آنزیم تراپی پوست و کاربردهایشان

در روش آنزیم تراپی برای درمان مشکلات پوستی طیف وسیعی از مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه به پوست منتقل می‌شوند. در نتیجه پوست مواد مغذی که برای داشتن ظاهری بی‌عیب و جوان نیاز دارد را دریافت می‌کند. به‌طور کلی لایه‌بردارهای آنزیمی از آنزیم‌های میوه‌ای مانند مانند آناناس، موز، کیوی، پاپایا، کرنبری، انبه و کدو حلوایی تهیه می‌شوند.

این آنزیم‌ها شامل بروملین، پاپائین و اکتینیدین هستند و در محصولات مراقبت از پوست برای تقویت و درمان شرایط مختلف پوستی استفاده می‌شوند. این آنزیم‌ها عمل لایه‌برداری را به‌طور طبیعی و ملایم انجام می‌دهند و با پاکسازی سلول‌های مرده، باعث روشن‌شدن پوست و جوانسازی آن می‌شوند.

انزیم تراپی پوست

استفاده از دی گلیسیرین، روغن دانه کوکوی و روغن دانه گلرنگ در آنزیم تراپی نیز باعث آب‌رسانی و تامین لیپیدها برای ترمیم و تقویت سد پوستی می‌شود. این موضوع به صاف شدن پوست ناهموار و احیا کردن پوست کدر و بهبود لکه‌های ناشی از آفتاب سوختگی کمک می‌کند. توصیه ما به پزشکان کلینیک‌های زیبایی این است که برای ارائه بهترین خدمات به زیباجویان از دستگاه‌ها و تکنولوژی‌های جدید مانند تکنولوژی RF استفاده کنند. پزشکان با شرکت در دوره آموزش آر اف صورت آکادمی مای اسکین، مدرک معتبر دریافت خواهند کرد.

فواید آنزیم تراپی پوست چیست؟

آنزیم تراپی یک درمان غیر‌تهاجمی برای درمان مشکلات پوستی است. در روش‌های غیرتهاجمی درمان مشکلات پوستی بدون نیاز به جراحی، ایجاد خراش و بیهوشی انجام می‌شود. در نتیجه آنزیم تراپی را می‌توان جزو درمان‌های بدون درد به حساب آورد. همچنین عوارض و دوره نقاهت نیز در درمان‌های غیرتهاجمی ناچیز و کوتاه مدت هستند.

آنزیم تراپی صورت و پوست به بهبود بافت پوست، کاهش علائم پیری مانند خطوط ریز و چین‌و‌چروک و رفع مشکلات پوستی مانند آکنه و رنگدانه کمک می‌کند. همچنین این روش درمانی با‌توجه‌به نوع مشکل و تایپ پوستی قابلیت سفارشی‌سازی دارد و نتایج آن نیز ماندگار است.

آشنایی با عوارض جانبی و محدودیت‌ها آنزیم تراپی پوست

با‌توجه‌به اینکه محصولات آنزیم تراپی پوست معمولا از نوع آنزیم‌های میوه‌ای هستند، در این روش لایه‌برداری به‌صورت طبیعی و ملایم اتفاق می‌افتد. همچنین آنزیم تراپی جزو روش‌های درمانی غیرتهاجمی است؛ بنابراین می‌توان گفت که این روش جوانسازی پوست، روشی بدون درد و بدون عارضه محسوب می‌شود. دوره نقاهت ندارد و بعد از جلسه آنزیم تراپی می‌توانید انجام فعالیت‌های روزمره‌تان را از سر بگیرید.

برخی افراد با‌توجه‌به نوع مشکل و تایپ پوستی ممکن است عوارض جانبی احتمالی مانند قرمزی، تورم خفیف، خارش یا ناراحتی و پوسته‌ریزی را تجربه کنند. البته این عوارض موقتی و بسیار خفیف هستند.

دستیابی به پوستی صاف و درخشان با آنزیم تراپی

در این مقاله با روش آنزیم تراپی پوست به‌عنوان یکی از روش‌های مناسب برای جوانسازی و رفع مشکلات پوستی آشنا شدیم. در روش آنزیم تراپی از پروتئین‌های پیچیده‌ای استفاده می‌شود که نقش حیاتی در بهبود و ترمیم بافت‌ پوست دارند. در این روش از آنزیم‌های طبیعی برای حل مشکلات پوستی استفاده می‌شود. لایه‌برداری طبیعی و ملایم به تحریک کلاژن سازی کمک می‌کند. همچنین این موضوع باعث می‌شود که درد و عوارض جانبی در این آنزیم تراپی به حداقل برسد. علاوه‌بر این موارد، مناسب بودن قیمت آنزیم تراپی صورت یکی دیگر از مواردی است که زیباجویان را به انتخاب این روش جوانسازی پوست ترغیب می‌کند.

با‌توجه‌به فواید متعدد آنزیم تراپی از جمله تقویت و جوانسازی پوست، این روش می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای کسانی باشد که به دنبال راه‌حل‌های طبیعی و ملایم برای بهبود مشکلات پوستی خود هستند. این روش برای انواع مختلف پوست مناسب است و کمک می‌کند که پوستی صاف و درخشان داشته باشید.

اشتراک گذاری :

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

نظرانت کاربران

دیدگاهتان را بنویسید